Coaching

En traditionel coach stiller dig spørgsmål, der skaber forandring. Hun hjælper dig til selv at finde svarene og til at lægge en plan for, hvad du skal gå hjem og gøre for at nå dine mål.

Hos mig kombineres din coachingsamtale altid med en afsluttende hypnose eller mentaltræning/visualisering. Disse metoder skaber kontakt til dine indre ressourcer, øger din målrettethed og fjerner eventuelle ubevidste forhindringer og modstand.

 

NLP er en stor værktøjskasse med teknikker til personlig udvikling. NLP indeholder bl.a.:

  • Coaching
  • Psykologi
  • Visualisering
  • Mentaltræning
  • Kommunikation
  • Samarbejde
  • Psykoterapi
  • Gestaltterapi
  • Afspænding og mindfullness

Læs mere på www.TrivselsCoaching.dk, hvor du også kan få hjælp hos min dygtige coachkollega, Tina.

 

Forskellige begreber indenfor coaching

Erhvervscoaching

Dækker over faglige og erhvervsmæssige mål/problemer.

 

Lifecoaching

Dækker over personlige og private mål/problemer.

 

Hypnosecoaching

Hypnosecoaching er lifecoaching eller erhvervscoaching, der kombineres med mentaltræning, visualisering, hypnose og NLP-psykologi. I hypnosecoaching efterfølges den traditionelle coachingsamtale med en afslappende mentaltræning, visualisering, hypnose eller NLP-terapi. Jeg hjælper dig til at aktivere de indre ressourcer, du skal bruge for at nå dine mål. Jeg hjælper dig også til at fjerne eventuelle forhindringer i underbevidstheden, f.eks. uhensigtsmæssige tanker, følelser og overbevisninger.

 

Når coaching kombineres med hypnose

Hypnosen er ikke et trylleshow, men en utrolig kraftfuld psykologisk teknik, der kan ændre på de ubevidste mønstre, vaner og overbevisninger, der forhindrer dig i at nå dine mål. I hypnose er dit ubevidste sind mere vågent, og det er dit ubevidste sinds vigtigste opgave at passe på dig. Derfor er du i fuld kontrol og vil aldrig gøre noget, du ikke har lyst til. Således virker hypnosen kun, hvis du er motiveret og virkelig ønsker den forandring, der arbejdes med.

 

Iværksættercoaching

Jeg er iværksætter til fingerspidserne og er typen, der sætter mig ind i en hel masse. Jeg har diplom i udvikling af WordPress og har et merconomfag i salg og markedsføring.

Jeg har en hel del at byde ind med, hvis du går i iværksættertanker. Det være sig coaching, hvor du selv finder dine svar, men også rådgivning og mentoring omkring hjemmeside, markedsføring eller valg af niche.

Jeg har bl.a. hjulpet med denne hjemmeside. Kig ind på den, hvis du er interesseret i amerikanerbiler og bliv medlem helt gratis. www.oldsmobileforum.dk