Mindfulness

Hypnose CD

Mindfulness og selvhypnose kan anvendes til stress, angst og depression.

Hvis man skal forklare hvad mindfulness er så er det en slags mental wellness som ikke fordyber sig i årsager. Metoden lærer dig at være i nuet.

Det er oplagt at kombinere med en eller flere almindelige hypnose sessioner. Mindfulness er mental welness og er at sammenligne med en god creme på en tør hud. Hypnose kan derimod behandle årsagen til den tørre hud/problemet = stressen, angsten, depressionen.

Kognitiv mindfullness meditation er en dokumenteret metode. Du guides af en blid stemme. Formålet er at give dig lige præcis de ressourcer, som du har brug for her og nu. Der arbejdes målrettet med afspænding nærvær i det nuværende øjeblik og stressreduktion i krop og sind.

Jeg giver ofte mine mindfulness meditationer et lille pift af hypnose for at tilføre positive følelser dyb indre ro og tryghed.

Du vil typisk opleve, at denne form for mindfulness/hypnose og kognitivt arbejde giver dig velvære, ligesom en dejlig wellnessmassage ville gøre. Du får blot endnu mere livsglæde, energi og overskud via denne form for mental wellness. Mindfulness har desuden dokumenteret effekt på stress og depression. Når du går hjem efter en mindfulnesshypnose, kan du mærke i din krop, at du er rolig, tryg og hviler i dig selv.