Fremlæggelser i skolen

Hypnose hjælper når en person frygter at fremlægge i skolen eller på anden vis skal tale foran en forsamling. Læs historier her fra kunder jeg har hjulpet.

+Eksamensangst og angst for at blive spurgt på klassen.

Lykke havde det svært med at fremlægge i skolen. Hun fik en regulær angst reaktion med hjertebanken når hendes navn blev nævnt på klassen. Hun gik i baglås og klappen gik ned.

Nogle få måneder før eksamen kom Lykke til hypnose. Ialt 5 gange. Allerede efter første gang var der en markant forbedring at mærke. Angst reaktionen var væk. Hun blev mere og mere aktiv i skolen, lærte at bruge nogle præsentations teknikker, og endte med at få nogle gode årskarakterer.

I maj fik jeg denne SMS fra Lykke:

Kære Mette.

Jeg er rigtig glad for den hypnose jeg har fået hos dig omkring eksamens angst. Det har hjulpet mig rigtig meget videre og det vil jeg gerne sige tak for.

Jeg har været oppe til 2 eksamener ind til videre matematik og dansk. Jeg klarede det rigtig godt og var ikke spor nervøs. Jeg har også fået mere selvtillid og har det rigtig godt med mig selv, bedre end jeg nogensinde ville have troet at jeg kunne få.

Jeg føler ikke at jeg har brug for at blive hypnotiseret mere, da jeg har det rigtig godt. :-) Du kan bare skrive en dato for hvornår vi indspille den video til din hjemmeside om hvordan hypnosen har hjulpet mig.

Kærlig hilsen Lykke.