Vægttab

Følelserne styrer din spisning

De fleste overvægtige ved allerede alt om kost og motion og spiser alligevel det forkerte. Det skyldes, at de styres af følelser og overbevisninger i underbevidstheden.

Et varigt vægttab kræver derfor meget mere end viden om kost og motion.

Gennem hypnosen dykker vi ned i de følelser og overbevisninger, der hindrer dig i at slanke dig. Imens du slanker dig, udvikler du dig personligt og får det bedre på alle måder.

Hvis du starter hos mig, skal du indstille dig på at arbejde med dig selv i en periode på 3-10 gange. Hos mig er der ikke noget, der hedder PRØVE … Her GØR vi det, vi snakker om. Et vægttab er noget, der kræver fokus og 100% opmærksomhed. Selv med hypnose skal du træffe de rigtige valg i din hverdag. Men hypnosen gør det nemmere og mere attraktivt at gennemføre slankekuren.

 

Livsstilsændring og vægttab er svært

Hvis du er overvægtig, ved du sikkert alt om, hvad du skal gøre for at slanke dig og forme din krop igennem kost og motion. Slankekuren og træningen går sjældent i vasken på grund af manglende viden og vejledning. Din livsstilsændring går i stå, fordi der er en del inde i dig, der forhindrer dig i at træffe de rigtige valg i din hverdag.

Beslutningen om en livsstilsændring sker på et bevidst tankeplan. Det hele føles så lige til. Men pludselig gør vi alligevel alt det forkerte. Autopiloten (underbevidstheden) tager over, og vi styres af ubevidste følelser, overbevisninger, mønstre og vaner. Tilbage sidder vi med en følelse af skam nederlag og endnu dårligere selvtillid.

Med hypnose kan du få den nødvendige hjælp til at nå dine mål og gennemføre din slankekur. Problemerne opstår nemlig, når underbevidstheden/det ubevidste sind, ikke er enig i den beslutning, vi har truffet med det bevidste sind. Det ubevidste sind vil altid vinde, hvis du har en indre konflikt.

Ofte ligger problemet i, at du har en overbevisning om, at mad f.eks. er lig med hygge, forkælelse eller trøst. Alle sammen vigtige ting de fleste har brug for i deres liv. Når du forsøger at slanke dig, siger dit ubevidste sind derfor: ”Nej, jeg kan altså ikke undvære mad = hygge/trøst/forkælelse.) I hypnose arbejder vi med at opnå samarbejde med det ubevidste sind. Først når dit ubevidste sind er enig og accepterer forandringen, kan du opnå en varig livsstilsændring.

 

Hypnosen støtter dit vægttab ved at fokusere på

  • Mentalt overskud til kuren
  • Vedholdenhed
  • Livsstilsændring
  • Oprydning i følelserne
  • Fokus på at fjerne begrænsende overbevisninger
  • Ændre vaner
  • Ændre mønstre
  • Lægge en holdbar kostplan
  • Begynde med motion
  • Øge motivationen