Hypnose mod eksamensangst

Her kan du læse mails fra nogle kunder, som har fået hjælp til at overvinde eksamensangst.

+Skypehypnose- studerende med skriveblokering

Jeg er midt i at skrive praktikrapport, da mine tanker pludselig giver efter for det pres, som jeg ubevidst har fået bygget op i forbindelse med skriveugen. Jeg bliver fuldstændig handlingslammet, kan ikke sove og får det fysisk dårligt.

Jeg snakker med Mette og beslutter mig for at købe en Skype-hypnose. Vi får snakket det igennem, men jeg har svært ved at samle tankerne. Mette får mig i hypnose, og bagefter går jeg i seng.

Dagen efter går jeg i gang med at skrive med det samme, og i løbet af 2-3 timer er rapporten færdigskrevet. Skriveprocessen forløber flydende og jeg ender med at blive rigtig godt tilfreds med det færdige resultatet. Inden dagens start var jeg kun ca. halvvejs med rapporten.

Den efterfølgende fremlæggelse gik ligeledes rigtig godt. Det er min overbevisning, at jeg ikke ville have kunnet gennemføre rapportskrivningen og dermed ikke ville have bestået mit praktikforløb, hvis det ikke havde været for den Skype-session.

Med ovenstående i tankerne kan jeg varmt anbefale skype-hypnose.

/Mark F. Bjerremand

+Eksamens og præstations angst

Hej Mette.

Ang. hypnosen mod eksamensangst. Jeg ved ikke om min søn, Jacob, har fået skrevet til dig som lovet :) men han afsluttede sin svendeprøven med 12 :)

Jeg synes, han er vokset og er meget stolt af ham mht. det hele og hans udvikling. Endnu engang tak for den seneste hjælp i forbindelse med hans eksamensangst og rigtig god sommer til dig og din familie.

Kærlig Hilsen Lene

+Hypnose imod eksamensangst - klappen gik ikke ned igen

Ninna er så dygtig til at formidle sin viden, at hun allerede inden den sidste eksamen bliver headhuntet som underviser på uddannelsen indenfor sit fagområde. Alligevel dumper Ninna til eksamen. Klappen går fuldstændig ned, og hun glemmer alle de fagtermer, som hun underviser i til daglig. Det, Ninna oplever, sker, fordi kroppen går i TOP  ALARMBEREDSKAB. Når kroppen går i panik, blokeres adgangen til det indre hukommelsesarkiv, og man oplever, at klappen går ned.

Ninna får 3 gange mentaltræning og hypnose imod eksamensangst. Hun træner de ting, hun har lært og lytter til de hypnoser, hun får med hjem. Dagen før eksamen kommer hun til en ekstra hypnose mod eksamensangst og får det sidste boost.

Bagefter skriver hun denne besked.

Hej Mette.

Jeg var til eksamen i onsdags, jeg ville havde sendt dig en mail før, men har ikke haft tid… ups

Nå, men jeg er rigtig glad for din hjælp… jeg kom helt igennem eksamen uden at få angst, og jeg fik 4, så det er jeg rigtig glad for. Jeg var ved at gå i stå, inden jeg skulle ind, men kom i tanke om det, jeg har lært ude ved dig…… Fedt, fedt, fedt at kunne det..!!!!

De var rigtig søde ved mig og ville mig det bedste. Så gør det gerne igen :)

Venlig hilsen

Nina Schou Nielsen