Parforhold og skilsmisse

Her kan du se eksempler på, hvordan jeg kan hjælpe, når der er problemer med kærligheden. F.eks. i forbindelse med forliste forhold og skilsmisse.
Nogle gange hjælper jeg med at undgå et brud, og andre gange hjælper jeg med at acceptere et brud og give slip på ekspartneren.

+Angst - som følge af et voldeligt parforhold.

Anbefaling for: Mette Aalykke Møller, 8700 Horsens, tlf. 60157366

Kemien passede. Mette giver én tillid, tid og troen på, at hun kan gøre en forskel – og det gjorde hun.

Mit navn er Tina. Jeg er en pige, som altid har gået meget op i sport. Jeg havde et godt hjem, dejlige søskende, en dejlig lejlighed, men…

Før mit møde med Mette var jeg ikke i balance med mig selv, havde ingen selvtillid og heller ikke noget selvværd. Jeg syntes faktisk livet var surt, og jeg var meget ulykkelig.

Jeg har altid haft de forkerte mænd. Da jeg var omkring 17 år, mødte jeg min første kæreste, et forhold som viste sig til at blive mit livs mareridt. Det er nok i bund og grund kimen til ovennævnte følelser, men flere nederlag har fulgt i kølevandet på dette forhold, der endte med overfald og politi. De par gange, jeg efterfølgende har fundet en fyr, eller han har fundet mig, er det endt skidt. Sidst var det en fyr, der mente, det var ok at slå kvinder. Også andre ting har været nedbrydende for mig. Så stille og roligt er det gået den forkerte vej med mit liv og mit selvværd. Heldigvis har jeg dog haft nogle forældre ved min side hele tiden, også her var det min mor der skubbede på og fik mig til at bestille tid ved Mette.

Jeg havde oparbejdet en skræk ved at befinde mig blandt mange mennesker, kunne ikke se folk i øjnene, jeg kunne pludselig begynde at græde uden at vide hvorfor, en forvirring i mit hoved, en skyldfølelse over for mine forældre ved at de også skulle opleve deres datter sådan. Desuden havde jeg haft endnu et forhold, der ikke var godt for mig, men jeg havde svært ved at sige helt fra og komme videre.

Men med Mette fik jeg en samtale i gang, hun hjalp mig til at se tingene på nye måder, som jeg ikke havde kunnet se før.

Hypnoserne var meget overraskende. Hypnoserne hjalp mig med at sortere de gode og de dårlige ting. Hypnoserne fik mig til at se, hvor de steder er, hvor jeg har det bedst, og jeg fik klarhed over, hvad jeg søger i et parforhold. Jeg gav slip og kom videre i mit liv.

Hypnoserne hjalp mig så meget, at jeg allerede efter 3 besøg hos Mette fik vendt op og ned på det hele. I dag har jeg styr på mig selv, mit liv, mit arbejde og mit kærlighedsliv. Jeg er en glad pige, der er glad for livet, og vil på denne måde sige Mette tak, tak fordi hun virkelig havde tid og har fulgt op på mig som person.

Mette er noget helt specielt. Jeg kan kun varmt anbefale andre til at kontakte hende -og bare rolig, hun tager en god snak med dig, inden du møder frem til den første konsultation, hun sætter sig grundigt ind i, hvilke ting der rører sig i det enkelte menneske – Mette kan sit håndværk.

Venlig hilsen

Tina L. Vejle

+Hypnose hjalp, da Jacob på 23 slog op med sin kæreste.

Hej Mette :)

Jeg fik aldrig ønsket dig en god jul …. :) og tak for gode snakke vedr. mine bekymringer for min søn Jacob efter hans brud med Amalie. Jeg er rigtig glad for, at jeg fandt netop dig til at hjælpe ham, og synes han er kommet godt igennem sine problemer og konflikter med ekskæresten, konflikterne med hans venner og problemerne med mig som mor.

Ang. eksamenshypnosen. Jeg ved ikke, om Jacob har fået skrevet til dig som lovet :) men han afsluttede sin svendeprøve med 12 :) Jeg synes, han er vokset og er meget stolt af ham mht. det hele og hans udvikling. Endnu engang tak for den seneste hjælp og rigtig god sommer til dig og din familie.

Kh. Lene

P.S. Jeg har henvist flere dig til, bl.a til min svigerinde hvis søn på 16 ikke kan sove, håber de gør brug af dig :)