Priser

Hypnose Priser ( Book Online):Mp3 afspiller med Hypnose

 • Første gang: 1400 kr  ( incl: Lydfil)
 • Efterfølgende gange 1000 kr.
 • Skype / tlf session – med personlig lydfil på mail, koster det samme som sessioner i klinikken.

Tillæg:

 • Dobbelt session ialt 2000
 • Aftensession: + 400 kr.
 • Coaching: + 400 kr.
 • Forældresamtale 30 min: 400 kr.

Velforberedt til – Live terapi

Inden du starter op i klinikken vil jeg bede dig tage online kurset “Klar til hypnose” Kurset er designet til at forberede dig og gøre dig modtagelig for hypnose. Kurset er med i alle mine streaming pakker. Du kan vælge den GRATIS pakke med 10 begynder hypnoser, eller du kan springe direkte over til en betalingspakke og gå igang med emnespecifikke hypnoser som sætter gang i din forandring allerede inden du kommer til hypnose i klinikken.

Bliv abonnent du får fri adgang til over 400 Mp3 hypnoser for kun 99,- pr md.

Abonner på Hypnose streaming her.

Varighed

En normal session incl samtale og hypnose tager ca. 1,5 time. Det sker dog jævnligt at der opstår forsinkelser, og derfor skal du altid have sat 2 timer af i din tidsplan.

Forlænget session

Hvis du har en masse at fortælle, eller hvis vi planlægger en hypnose hvor der arbejdes med regression til traumatiske begivendenheder, kan du bestille en dobbelt tid a ca. 3 timer.

Betaling

Betaling sker via Mobile pay eller kontant. HVIS du betaler kontant skal du have lige penge med.

Afbud

Afbud absolut senest 24 dage før. For sent afbud koster sessionens fulde pris.

Økonomisk tilskud til psykolog/hypnose?

Du kan godt blive henvist til mig af din praktiserende læge, men henvisningen er kun at betragte som en personlig anbefaling. En henvisning til psykologbehandling med økonomisk tilskud er noget helt andet og kan kun bruges ved en af de psykologer, der arbejder under den offentlige sygesikring. Enkelte forsikringsselskaber er begyndt at henvise til Hypnoseterapi.

Sammenligning:

 • Hos hypnoseterapeut Mette Aalykke: 1,5 time for 1000 kr. ( dvs. ca. 500 kr. pr. 45 min.)
 • Hos psykolog uden tilskud: 45 min for 950 kr.
 • Hos psykolog med tilskud: 45 min for 383 kr.

Børnehypnose

Det er gratis at ringe og forhøre sig om muligheden for hjælp, men det er ikke altid, jeg kan huske de detaljer, du giver mig i denne samtale. Derfor skal du overveje at tilkøbe en grundig forsamtale pr. tlf., hvor jeg starter min computer op, opretter en journal og noterer mig dine vigtige informationer om barnet og problemet. Pengene er som regel givet godt ud, idet dine informationer kan være af stor værdi. Som et mere grundigt alternativ kan du bestille en tid i klinikken, hvor du har mig ansigt til ansigt i halvanden time.

 

En dygtig terapeut

Når du tjekker markedet ud, skal du vurdere prisen i forhold til kvaliteten. I Jylland er vi kun få RAB-registrerede terapeuter, som lever op til Sundhedsstyrelsens krav. Vælg en RAB-registreret terapeut, da RAB registreringen er din sikkerhed for en terapeut med en god uddannelse, etisk klinikdrift, løbende efteruddannelse, lovpligtige kurser og korrekt opbevaring af din journal. RAB-registrerede terapeuter kan desuden blive momsfritaget og kan dermed typisk sætte deres priser lidt lavere.

 

God til til dig

Du skal også holde prisen op imod den afsatte mængde tid. Vær opmærksom på, at nogle hypnotisører kun bruger 20 minutter pr. klient, samt at en autoriseret psykolog typisk bruger 45 minutter på en session. Med min 1,5 time har jeg dermed dobbelt så lang tid til dig. Jeg starter med en samtale, som skaber grundlaget for at tilrettelægge en 100% personlig hypnose, som passer til dig. Jeg beregner derfor hver gang 1½ time pr. kunde. Sørg dog altid for, at du ikke skal noget før tidligst 2 timer efter, vi er startet. Det kan jo tænkes, vi er lidt forsinkede, og at du lige har brug for at gå en lille frisk tur, inden du sætter dig ud i bilen og kører.

 

Behandling i eget hjem

Hvis du har problemer med at komme ud fra dit hjem, så er der mulighed for, at jeg kan komme hjem til dig og udføre terapien der. Når jeg tager ud, skal jeg bruge et 100 % uforstyrret lokale. Når jeg tager ud til en kunde, aftales prisen individuelt, og det er altid en individuel vurdering, om jeg kan tilbyde at tage ud. Mht. til prisen så er her er en rettesnor:

 • Hypnose i Horsens. Hvis jeg skal komme ud til dig i Horsens: Normal pris x 2
 • Hypnose i Vejle. Hvis jeg skal komme ud til dig i Vejle: Normal pris x 2
 • Hypnose i Skanderborg. Hvis jeg skal komme ud til dig i Skanderborg: Normal pris x 2
 • Hypnose i Silkeborg. Hvis jeg skal komme ud til dig i Silkeborg: Normal pris x 2
 • Hypnose i Århus. Hvis jeg skal komme ud til dig i Århus: Normal pris x 2
 • Hypnose i Hedensted. Hvis jeg skal komme ud til dig i Hedensted: Normal pris x 2
 • Hypnose i Jylland/Fyn – mere end en times transport. Hvis jeg skal komme ud til dig, og du bor længere væk end 40 minutter i bil: Normal pris x 3

 

Hypnosekunder fra Vejle, Silkeborg og Skanderborg

Min klinik ligger få minutter fra motorvejen og er derfor ikke kun godt placeret i forhold til Horsens, den ligger også godt, hvis du kommer fra Vejle, Hedensted, Juelsminde, Billund, Brædstrup, Silkeborg, Ry, Odder, Skanderborg eller Århus. Derfor kommer en del af mine hypnosekunder fra andre byer. Fra Vejle er der ca. 20 minutter i bil til min klinik, og det samme gælder, hvis du kommer til hypnose fra Billund og Skanderborg.

En del af mine kolleger rejser omkring og har lokaler i både Horsens, Århus og Vejle. Det gør jeg ikke. Men over en trediedel af mine kunder kommer hertil fra andre byer, og jeg oplever, at folk gerne vil køre lidt længere for at komme til den terapeut de har udvalgt. Hvis du kommer langvejs fra kan vi tage nogle af de første sessioner på tlf/ skype. Så sender jeg dig dine lydfiler på mail.