Rutevejledning

Hvor ligger klinikken?

Eriknauervej 13, 8700 Horsens.

Klinikken ligger i et anonymt villakvarter i Hatting, kun 10 minutter i bil og 16 minutter i bus, fra Horsens banegård.

En stor del af mine kunder kommer her til fra andre byer. F.eks. Århus, Skanderborg, Silkeborg, Herning, Vejle og Fredericia. Det er let at komme her til, når du kommer fra motorvejen. Der er mulighed for parkering lige ved huset, samt adgang med kørestol til både klinik og toiletfaciliteter.

Offentlig transport.

Busplanen ændrer sig jo af og til. Men sidst jeg kiggede var følgende gældende:

Busforbindelse nr. 220 og 202 standser ved sportspladsen – kun 2 minutters gang fra huset. Hvis du kommer fra Horsens skal du ringe ved Brugsen og stå af ved sportspladsen lige før rundkørslen. Det passer godt med busforbindelser hvis du booker kl. 8.00. og kl 10. og kl 13. Retur bussen er også fornuftig hvis du vælger kl 8 eller 10

Hvis du booker en aftentid med start kl. 19.30 og slut kl. 21.00 har du mulighed for at benytte dig af teletaxa på hjemturen.  Teletaxa tilbydes nemlig på hverdage imellem Hatting og Horsens i tidsrummet 20.00-22.00.

Teletaxa skal forudbestilles på tlf. 87408300 imellem kl 8.00 og 17.00 Bestil senest et par dage før for at få din taxa så præcis et klokkeslet som muligt. Med teletaxa stiger du på taxaen på banegården og bliver kørt direkte til døren hos mig. Teletaxa koster kun det samme som en busbillet.

Vis stort kort