Udtalelser om Mp3-hypnoser

Mails

 • Har nu lige været igennem en af dine gratis hypnoser. Du er vildt dygtig og har en behagelig stemme, og jeg kom virkelig langt væk og så alt, hvad du guidede mig til. En behagelig ro bredte sig over mig, tak for det :-) Kærlig hilsen Lene T.

 

Fra Facebook

 • Gitte Groth Christensen – 5 stjerner. Hej Mette. Jeg har lyttet til dine filer i 5 måneder nu, og i lang tid havde jeg meget svært ved at slappe af og bare lytte, og jeg måtte samtidig tage piller for at klare hverdagen, men nu har jeg været pillefri i 2 måneder, så mange tak for dine gode mp3-filer. Jeg ønsker dig og din familie en rigtig god jul og et godt nytår.
 • Gunhild Borring – 5 stjerner. Hvis jeg har problemer med at sove, skal jeg bare lytte til din hypnose (hører den aldrig færdig :-) )
 • Jeanne Bak Hulgreen – 5 stjerner. Da jeg sidste år var uheldig i forbindelse med nogle graviditeter, der ikke udviklede sig, som de skulle, tog min mand kontakt til Mette, da jeg havde det rigtigt svært. Her henviste hun os til en gratis hypnosefil, jeg kunne afprøve. Den brugte jeg troligt – næsten dagligt. Den hjalp mig til at finde ro, når jeg havde det svært. En lur hjalp intet, men efter jeg havde hvilet og samtidigt lyttet til Mettes hypnose, så havde jeg en helt anden ro inden i mig. …. Og den næste graviditet lykkedes. :) Jeg er nu en skøn datter rigere. :)
 • Jeg kan klart anbefale Mettes arbejdsmetoder. Jeg har dog aldrig selv mødt hende, men hvis en generel hypnose kan hjælpe mig, tør jeg slet ikke tænke på, hvad en skræddersyet session kan udrette. :)
 • Rikke Kristensen – 5 stjerner. Jeg har været til 9 hypnosebehandlinger hos Mette. Jeg har fået et liv, hvor jeg kan være til for mig selv. Jeg kan være noget for min familie og venner, og jeg behøver ikke finde på undskyldninger for ikke at være social. Jeg har levet med angst i ca. 5 år, og jeg fortryder, jeg ikke har gjort noget ved det noget før. Men jeg er glad for, at Mette har fået mig videre på min vej igennem et liv med mand og børn og en angst, der kan håndteres.
 • Lise Holck Kejlberg – 5 stjerner. Jeg er dybt imponeret over hypnosen hos Mette – det har hjulpet mig ubeskriveligt meget! Jeg tør nu sige, at jer er angstfri – og er sikker på, at hvis der skulle dukke en lille smule op igen, så vil jeg – med hjælp fra Mette – kunne få løsnet op for det. Jeg anbefaler derfor Mette på det varmeste ❤️
 • Hanne Pedersen – 5 stjerner. Kære Mette, 1000 tak for din hjælp i år hvor jeg har været svært ramt af stress og depression, du er en sindsyg dygtig terapeut, og jeg kan varmt anbefale dig til andre.
 • Anne Plesner – 5 stjerner. Jeg har fået stor hjælp af Mette med at ændre mine tankemønstre og bruger i dag ofte de hypnosefiler, som jeg fik med mig hjem efter behandling. Den største hjælp har været hjælp til selvhjælp, så jeg har lettere ved at mærke, når jeg er på vej tilbage i gamle vaner og negative tankespiraler. Mette er god til at få mig til at føle mig tryg og føle tillid, især vigtigt, når de er følsomme emner, der skal vendes.
 • Anmeldelse af Børnehypnoser: Fald i søvn rejse for børn. Jeg vil blot fortælle, at jeg, lidt for at afprøve hvordan min søn Kasper vil tage imod hypnose, har testet rejsen til børn, den der ligger gratis på VIP. Da Mette nåede til 10, sov han. Han er 3,6 år, hsp, har en million tanker i hovedet og fuld knald på i børnehaven. Det var imponerende. Både Mette og Kasper. Dag 2 tog det 8 min. Jeg troede ikke, at så små børn alligevel kunne fange det. Jeg har prøvet forskellige mindfulness til børn,absolut uden succes. I går tog det 4.40 min, så var han væk i drømmeland. Han fortæller os det første minut, at vi skal huske at ligge stille og lukke øjnene. Herefter lægger han sig til at sove med det samme ♥ Anne P.
 • Har lige prøvet en af dem, du har lavet om rytterangst. Du er vildt dygtig, det virkede i hvert tilfælde langt bedre end den, jeg selv prøvede hos en i Nyborg
  Åh, jeg håber sådan at komme op på hesten igen.